Prośba o pomoc!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum slonko.com.pl Strona Główna -> Rozmowy o wszystkim i o niczym
Autor Wiadomość
zonkil

PostWysłany: Nie Paź 04, 2009 3:05 pm    Temat postu: Prośba o pomoc! Odpowiedz z cytatem

Witam.
Proszę was o pomoc.
Piszę do wam ponieważ nie mam nikogo znajomego na Białorusi więc pomyślałam że jesteście ludzmi młodymi na których zawsze można liczyć.
Jestem wnuczką ludzi deportowanych z Berezy Kartuskiej, poszukuje informacji na temat mojego dziadka i babci , Instytucje znajdujące sie poza granicami Polski - na Białorusi nie są skore do żadnej pomocy.
Chcę sie was zapytać czy jest możliwość wstępu zwykłemu szarakowi z Białorusi do Archiwum Państwowego i sprawdzenie dokumentów które są jemu potrzebne? Ewentualnie czy ktoś jest na tym forum z Berezy Kartuskiej o nazwisku Kutnik ewentualnie zna rodzinę o tym nazwisku ?... Błagam was o pomoc podałabym szczegóły na temat osób których szukam i może znajdzie sie osoba który by mi pomogła. Z góry bardzo dziekuje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
jerry

PostWysłany: Pon Paź 05, 2009 5:12 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy znacie Bałoruskie odpowiedniki takich polskich genealogicznych portali jak na przykład

http://www.ornatowski.com/ ???
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum slonko.com.pl Strona Główna -> Rozmowy o wszystkim i o niczym Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: